top of page

20 år

I BRANCHEN

Vi har den kunskap du behöver.

Rulla neråt

DAILY

17-20

Välkommen till Bodells Bygg & Entreprenad AB, din lokala snickare med lång erfarenhet inom både bygg och transport!

Idag ägs och drivs företaget av Anders Bodell och kan idag tack vare goda samarbetspartners leda större projekt och driver därmed allt inom bygg som t.ex. ombyggnader, tillbyggnationer, nyproduktion av småhus, badrumsrenoveringar, altanter, tak, uterum och mer!


Företaget har sitt säte i Östbjörka men arbetar i Rättvik, Leksand, Falun och Mora.

Vi ser fram emot att få förverkliga just era drömmar, oavsett om det är mindre renoveringar eller utbyggnad av befintligt hus.

Välkommen att ta kontakt med oss för offert eller om Ni har några frågor!

offert@bodellsbygg.se

VAD VI 
ERBJUDER

OM
OSS

Bodells Bygg & Entreprenad utför allt från större tillbyggnader och ombyggnationer till mindre renoveringar. Allt är anpassat efter dina önskemål och behov. Vi har även möjlighet att erbjuda totalentreprenad för att underlätta för dig som kund. Då är vi din personliga kontaktperson under hela vårt projekt.

Vi är en byggentreprenör där kvalité, nytänkande och kundens förväntningar står i centrum. Vi vänder oss till privatpersoner, men även till företag inom industri och lantbruk samt fastighetsägare.

Bodells Bygg & Entreprenad AB arbetar med kompetenta lokala företag inom områden VVS, måleri, ventilation, golvläggning, grundarbeten mark, plattsättning med mer där Bodells Bygg & Entreprenad AB står som huvudentreprenör.

VÅRA TJÄNSTER

Badrum

Ombyggnation

Nyproduktion

Tak & Golv

Bygglov & Ritningar

Snickeri

Totalentreprenad

Tillbyggnad & Renovering

Fasad

Trapport

Trädäck & Uterum

Kök

Fönster & Dörrar

Garage & Carport

Transport

Grävning

Gjutning

Montage

VÅRA
VÄRDERINGAR

Vår affärsidé är enkel! Den bygger på ett genuint och långsiktigt engagemang. Vi vill vara en del av en hållbar framtid där vi tillsammans hittar innovativa lösningar för vår stadsutveckling. Därför engagerar vi oss fullt ut i varje projekt och kund för att skapa mervärde och driva utvecklingen framåt. Vår vision är att vara en stabil och trygg samarbetspartner i Dalaregionen inom entreprenad, samverkan och utveckling.

Vi är Rättviks lokala snickare!

Om ROT-avdraget
 

Du kan få ROT-avdrag för arbetskostnad. Däremot ger material- och resekostnader i samband med arbetet inte rätt till ROT-avdrag.

Reparation och underhåll samt ombyggnation och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till ROT-avdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.
 

Du får däremot inte ROT-avdrag för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för ombyggnation och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som är befriat från fastighetsavgift, det vill säga de fem första åren.
 

Skärmavbild 2019-04-24 kl. 21_edited.png

NAVIGATION


Om oss

Tjänster

Projekt

Kontakt

 

KONTAKT

Telefonnr
070-
332 01 12

E-post
info@bodellsbygg.se

Adress
Östbjörka Göras Väg 7
795 91 Rättvik

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
       

         

 

  • Instagram - Vit Circle
image.png
bottom of page