GDPR - Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi, här på Bodells Bygg & Entreprenad AB, använder din personliga information. Bodellsbygg & Entreprenad AB värnar om din personliga integritet och följer den nya dataskyddsförordningen som gäller från och med den 25 maj 2018 inom EU.

Syfte 

Vi värnar om din integritet. Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför har vi upprättat den här policyn. Den utgår från gällande dataskyddslagstiftning och förtydligar hur vi jobbar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.  Syftet med den här policyn är att du ska få veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter. 

Bakgrund 

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamål, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna. 

Vi behöver också dina personuppgifter för att ge dig bra service exempelvis vad gäller marknadsföring, uppföljning och information. Vi kan också behöva dina personuppgifter för att uppfylla lagar samt utföra kund- och marknadsanalyser. 

 

Riktlinjer 

Vilka personuppgifter behandlar vi? 

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har laglig grund. Vi behandlar inte personuppgifter i annat fall än när de behövs för att fullgöra förpliktelser enligt avtal och lag. Här följer exempel på personuppgifterna vi behandlar: 
 

  • Namn

  • Adress

  • Telefonnummer 

  • E-postadress

  • Födelsedatum

  • Kundnummer

  • Order/fakturanummer

  • Fastighetsbetäckning

  • Uppgifter som du registreraR självmant vid begäran av offert

  • Bild över utfört projekt vid publicering vid sociala medier (endast vid samtycke från kund)

 

Hur får vi tillgång till dina personuppgifter? 

Vi försöker i möjligaste mån att inhämta ditt samtycke innan vi börjar behandlar dina personuppgifter. Du samtycker till behandling genom att acceptera våra allmänna villkor. När du samtycker till våra allmänna villkor samtycker du också till att vi behandlar dina personuppgifter. 

Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Vi kommer då inte längre att behandla dina personuppgifter eller inhämta nya, under förutsättning att det inte behövs för att fullgöra våra skyldigheter enligt avtal eller lag. Tänk på att återkallelse av samtycke kan innebära att vi inte kan fullgöra de skyldigheter vi har i förhållande till dig. 

Vi får också tillgång till dina personuppgifter på följande sätt: 

  • Uppgifter som du tillhandahåller oss direkt

  • Uppgifter som vi får från offentligaregister

  • Uppgifter som vi får när du kontaktar oss, söker anställning hos oss, besöker oss eller på annat sätt tar kontakt med oss 

 

Vilken information ger vi till dig?
När vi samlar in dina personuppgifter för första gången kommer vi att informera dig om hur vi har fått tag i personuppgifterna, vad vi kommer att använda dem till, vilka rättigheter du har enligt dataskyddslagstiftningen och hur du kan ta tillvara dessa. Du kommer också att bli informerad om vem som är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen och hur du kan kontakta oss om du har frågor eller behöver lämna en begäran eller förfrågan som avser dina personuppgifter och/eller rättigheter.

Behandlas dina personuppgifter på ett betryggande sätt?
Vi utarbetar rutiner och arbetssätt för att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt. Utgångspunkten är att endast arbetstagare och andra personer inom organisationen som behöver personuppgifterna för att utföra sina arbetsuppgifter ska ha tillgång till dem. Vi överför heller inte personuppgifter i andra fall än de som uttryckligen anges i denna policy. 

 

När lämnar vi ut dina personuppgifter? 

Vår utgångspunkt är att inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det eller om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt avtal eller lag. I de fall vi lämnar ut personuppgifter till tredje part upprättar vi sekretessavtal samt säkerställer att personuppgifterna behandlas på ett betryggande sätt. 

Lagring av personuppgifter
Personuppgifterna kommer inte behandlas under en längre tid än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka personuppgifterna behandlas.

Cookies hos Blasutsbygg.se

På Bodells Bygg & Entreprenad AB används cookies för att individanpassa hemsidan och göra den mer användarvänlig för dig som besökare.

Vad är cookies?

En cookie är en textfil som vid uppkoppling mot en hemsida sparas och vid senare besök, hämtas från besökarens dator eller andra enheter, som till exempel mobiltelefoner. Cookien sparas i anslutning till de filer som används av datorns webbläsare eller motsvarande program. Om du inte vill att din dator ska lagra cookies kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare så att dessa inte tillåts, men då kan vissa delar av Bodells Bygg & Entreprenad AB kanske inte användas.

Ansvar 

Bodells Bygg & Entreprenad AB är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. 

Vill du kontakta oss?

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av personuppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till info@bodellsbygg.se

KONTAKT

Bodells Bygg & Entreprenad AB

Göras väg 7, Östbjörka
795 91 Rättvik

info@bodellsbygg.se

 

Org.nr 559085-9185

 

Ring: 070 - 332 01 12
 

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM!

        /dinlokalasnickare

  • Instagram - Vit Circle

SNABB LÄNKAR
 

Om företaget
Referens projekt

Kontakta oss


GDPR Integritetspolicy
 

Läs vår policy om hantering av personuppgifter för er
som kunder och leverantörer